15 februari 2009

ett halvår



glöm inte se 183 dagar på svt idag. ett nytt pogram som verkar helt okej tycker jag. jag ska iaf titta på det, man kan titta på trailer på det på svtplay;

183 dagar - är en historia om fem ungdomar och den turbulenta tid som följer efter deras medverkan i dokusåpan HUS-1. Det är den mest maxade dokusåpan tv-världen hittills skådat. Gränserna för vad som visas i rutan är framflyttade, publiken bjuds på ocensurerad fylla och sex och den cyniske producenten eldar på konflikterna med effektivt klipparbete. Under 183 dagar satsar husets unga deltagare allt för att vinna tittarnas röster och ha chans på prissumman på tre miljoner kr.
Tiden i huset är tuff för deltagarna, men det är ingenting emot vad som möter dem när dörrarna mot verkligheten väl slås upp. För de fem finalisterna, Emma, Mandy, Laura, Sebastian och Tarek, blir återföreningen med vänner och familj fylld av konflikter när de på olika sätt tvingas stå till svars för sina handlingar. Samtidigt lockar kändisskapet, HUS-1-ungdomarnas utspel hårdbevakas av kvällstidningarna och de lär sig snabbt vad som krävs för att få stanna i strålkastarljuset. Symbiosen med kvällstidningsreportern Anne (Malin Morgan) blir mer och mer avancerad, ett felaktigt beslut leder till ett annat och ganska snart börjar det bli svårt för dem att behålla kontrollen över sina liv.
Tv-serie visas i 6 avsnitt.


taget från sfi.se

Inga kommentarer:

Bloggintresserade